Волюфілін – в своєму складі містить рослинний екстракт  анемарена асфоделова Anemarrhena asphodeloides (активний фітостерин сарсасапогенін) на основі гідрогенізованої олії, що  забезпечує в свою чергу, проникність та емолентні властивості. Волюфілін стимулює поділ жирових клітин (пре-, адипоцитів) зростання їх об’єму, запасанню ліпідів, і як наслідок, потовщення шкіри за рахунок негормонального, природнього збільшення підшкірно-жирового прошарку локально при регулярному топічному нанесенні. 

Так поступово заповнюються втрачені об’єми, а шкіра стає більш  підтягнутою – ось вам і безін’єкційний ліпофілінг та заміна ботоксу. 

Волюфілін – нова альтернатива ботоксу та ліпофілінгу? - картинка 2


Волюфілін застосовується не тільки в кремах для грудей та сідниць, а останнім часом все частіше можна його зустріти в засобах догляду за периорбітальною зоною та сироватках для обличчя.

Показання для застосування є це темні кола під очима, що зумовлено дефіцитом об’єму  підшкірно-жирової клітковини  в цій та інших ділянках обличчя,  дряблість, зморшки, провисання шкіри, слабке дермально-епідермального сполучення, та формування складчастості шкіри.  

Не потрібно думати, що при використанні волюфіліну отримаєте пухкі об’ємні щічки, адже товщина жирового прошарку на обличчі не перевищує 2 мм, а концентрація активу та його дія обмежена, що дозволяє нам розраховувати на гладку, еластичну та натягнуту поверхню шкіри без зморшок та частково повернути втрачений з віком об’єм та наповненість.

Волюфілін – нова альтернатива ботоксу та ліпофілінгу? - картинка 3

Comments (0)

додано у порівняння